F-20

________________________

F-20 (pastrues vajrash dhe yndyrash)

Kodi: SBF20

..................

Ngjitet në sipërfaqet vertikale dhe pastron në mënyrë perfekte në pjesët më të vështira të furrës. Heq vajrat, yndyrat, yndyrat, qymyrin, bojën dhe njollat ​​e tjera të forta. Nuk ka tym të pakëndshëm dhe nuk sulmon sipërfaqet metalike.