F-19

________________________

F-19 (Pastrues me kripë)

Kodi: SBF19

..................

Pastrues acidik i bazuar në Acid Fosforik. Lëng drastik, largon kripërat e tretura në ujë, mbetjet e sapunit ose ujit të detit, ndryshkun dhe luspat dhe mbetjet e buta të çimentos. Përdoreni vetëm në sipërfaqe që rezistojnë ndaj acideve si çezmat, pllakat, tualetet, banjat, legenët, sipërfaqet plastike dhe dyshemetë prej guri të pista.