F-18

________________________

F-18 (pastrues dyshemeje mermeri/mozaiku)

Kodi: SBF18

..................

Pastrues acidik i bazuar në Acid Fosforik. Pastron mermerin jo të lëmuar. Largohet lehtësisht pa fërkuar papastërtitë dhe ndryshkun e fortë. Largon vajrat - yndyrnat, kripërat, kafenë, blozën dhe papastërtitë nga kafshët shtëpiake.