EPOXY VARNISH 2K- WATER

________________________

EPOXY VARNISH 2K- WATER (Llak epoksi me bazë uji 2k)

Kodi: 14-EBN

..................

Llak uji transparent epoksi me 2 komponentë me shkëlqim të lartë dhe rezistencë ndaj gërryerjes. Është i përshtatshëm për veshjen përfundimtare pas lyerjes me ujë epoksi pasi vulos rezultatin përfundimtar dhe jep shkëlqim dhe qëndrueshmëri më të madhe. Certifikuar sipas CE EN 1504-2

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente.

Sasia: 3lt, 13.5lt