EPOXY THINNER

________________________

EPOXY THINNER (tretës për sistemin epoksi)

Kodi: 88

..................

Tretës me cilësi të lartë për sistemet epoksi. Është me përbërje të lartë MIBK dhe boutanol. Na ndihmon të rregullojmë viskozitetet e bojrave epoksi. Për më tepër, na ndihmon të pastrojmë veglat e përdorura.

Sasia: 0,75Lt , 5Lt