EPOXY PRIMER 2K-WATER

________________________

EPOXY PRIMER 2K-WATER (Primer epoksid me bazë uji 2k)

Kodi: 14-EAL

..................

Primer uji epoksid me 2 komponentë me ngjitje të lartë. I përshtatshëm për përgatitjen e sipërfaqes për t'u aplikuar pas shtresës përfundimtare të bojës ujore epokside. Ideale për sipërfaqe të brendshme metalike, dysheme betoni, nënshtresa çimentoje etj. Certifikuar sipas CE EN 1504-2

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe gri.

Sasia: 4.5 kg, 22 kg