EPOXY PAINT

________________________

EPOXY PAINT (Bojë epokside me 2 përbërës)

Kodi: 46

..................

Bojë EPOXY prej 2 komponentësh me mbulim të lartë dhe rezistencë ndaj pastrimit. I përshtatshëm për përgatitjen e lyerjes së sipërfaqeve të brendshme metalike dhe betoni. Ka qëndrueshmëri të madhe në kimikate, tretës dhe derivate të naftës, ngjitje shumë të mirë dhe rezistencë të lartë. Mund të rilyhet me bojëra epokside.

Nuancat: E disponueshme në nuancat gri, të kuqe okside dhe nuancat RAL (karta e ngjyrave)

Sasia: 0,75Lt, 4Kg, 25Kg