EPOXY PAINT 2K-WATER

________________________

EPOXY PAINT 2K-WATER (bojë epokside me bazë uji 2k)

Kodi: 14-APL

..................

Bojë uji epoksid 2-komponentësh me finiturë me shkëlqim, mbulim i lartë i projektuar posaçërisht për ambiente sanitare, industriale dhe artizanale, magazina etj. Ka rezistencë të mirë kimike dhe mekanike dhe është ideale për zonat ku nuk lejohet aroma e tretësve.
Certifikuar sipas CE EN13813

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, gri të hapur dhe gri të errët, pllakë dhe 2 bazamente.

Sasia: 3lt, 15lt