COVER TEX

________________________

COVER TEX (bojë murature me teksturë të mirë me cilësi të lartë)

Kodi: covertex

..................

Bojë murature akrilike me teksturë të hollë me cilësi të lartë për përdorim të jashtëm. Ka formulim fleksibël të qëndrueshëm, rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të jashtme të motit dhe ndaj papastërtive. Është i papërshkueshëm nga uji dhe mbulon çarje të imta deri në 2 mm. Ideale për zonat bregdetare.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt