COVER LUX

________________________

COVER LUX (bojë smalti me shkëlqim me qëndrueshmëri të lartë për metal dhe dru)

Kodi: COVERLUX

..................

Piant me smalt me ​​shkëlqim për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme prej druri ose metali për shtëpi dhe varka. Ofron punueshmëri të shkëlqyeshme, tingëllim, qëndrueshmëri deri në zverdhje dhe një shkëlqim të shkëlqyeshëm që zgjat. Ka një mbulim shumë të lartë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe të zezë.

Sasia: 750ml, 2.5Lt