COVER LATEX

________________________

COVER LATEX (bojë emulsioni me cilësi të lartë)

Kodi: 02

..................

Bojë emulsioni me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm. Ofron mbulim të madh, bardhësi të qëndrueshme dhe rezistente të lartë ndaj larjes. Tejkaloni specifikimet e standardit grek (BE) Bojë emulsioni me cilësi të lartë sipas matjeve të EL.OT * 7.88.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 bazat e sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt