COVER ACRYL

________________________

COVER ACRYL (bojë çimentoje akrilike me cilësi të lartë)

Kodi: 08

..................

Bojë akrilike çimentoje me cilësi të lartë. Përmban emulsion stiren 100% akrilik që e bën sipërfaqen rezistente ndaj çdo lloj ekspozimi. I përshtatshëm për përdorim në beton, tulla, gips, etj. Ka rezistencë të madhe ndaj alkaleve të betonit.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe në 6 nuanca dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt