COURT PAINT

________________________

COURT PAINT (bojë akrilike për dysheme sportive)

Kodi: 02XG

..................

Bojë akrilike me elasticitet të lartë për dysheme sportive. Përmban rërë kuarci për ngjitje më të mirë dhe mbrojtje kundër rrëshqitjes. I përshtatshëm për aplikim në terrene dhe fusha të bëra nga asfalti, çimento, betoni (p.sh. për fusha tenisi, basketbolli, volejbolli, etj.)

Nuancat: Jeshile dhe e kuqe Karta e ngjyrave

Sasia: 10Lt