CHORAL

________________________

CHORAL (Material dekorativ me bazë uji në nuanca të ndryshme)

Kodi: 01CORR

..................

Material dekorativ i tretshëm në ujë në ngjyrë të bardhë dhe nuancat e ngjyrosjes. Ofron mbulim dhe shkëlqim të madh me rezistencë të lartë ndaj pastrimit. Rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes. (Karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml