CHASSIS COAT

________________________

CHASSIS COAT (bojë smalti antikorozive për shasinë)

Kodi: 16

..................

Bojë smalti antikorozive me tharje të shpejtë për shasitë e automjeteve dhe të gjitha sipërfaqet metalike. Ka mbulim të shkëlqyer, ngjitje të fortë dhe elasticitet të lartë. Ofron mbrojtje të madhe kundër korrozionit dhe benzinës dhe gjithashtu ka rezistencë të madhe ndaj goditjeve. Është i përshtatshëm edhe si shtresë e poshtme për çdo sipërfaqe metalike.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe shtatë nuanca të tjera. Karta e ngjyrave

Sasia: 750ml, 2.5Lt

CHASSIS COAT

________________________