CHALK EFFECT PAINT

________________________

CHALK EFFECT PAINT (Bojëra me efekt shkumësi)

Kodi: 14-KI

..................

Bojë me bazë uji, dekorative, e lehtë për t'u përdorur me efekt shkumës, me një përfundim të mrekullueshëm mat pa nevojën e përgatitjes së sipërfaqes ose astarit. Ideale për restaurimin dhe dekorimin e mobiljeve prej druri. Ajo thahet shpejt dhe disponohet në shumë nuanca përmes sistemit tonë të ngjyrosjes Chromodomi.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes dhe dhe me mundësi ngjyrosjeje nëpërmjet sistemit tonë të ngjyrosjes në 15 nuanca. (Karta e ngjyrave)

Sasia: 375ml, 750ml