BYZANTIUM

________________________

BYZANTIUM (Material dekorativ me bazë uji në nuanca të ndryshme)

Kodi: 53

..................

BYZANTIUM është një material dekorativ i tretshëm në ujë në nuancat argjendi, ari, bronzi dhe nuancat e ngjyrosjes. Ofron mbulim dhe shkëlqim të madh me rezistencë të lartë ndaj pastrimit. Rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Nuancat: E disponueshme në 3 baza (ari, argjendi, bronzi) dhe 48 nuancat

Sasia: 750ml