BOLERO LATEX

________________________

BOLERO LATEX (bojë emulsioni me cilësi të lartë)

Kodi: BOLLAT

..................

Bojë emulsioni me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm. Ofron mbulim dhe bardhësi të lartë. Lehtë për t'u përdorur me rrotull, furçë ose pistoletë spërkatës në një sipërfaqe të pastër.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 bazat e sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt