BOLERO ACRYL

________________________

BOLERO ACRYL (bojë çimentoje akrilike me cilësi të shkëlqyer)

Kodi: BOLACR

..................

BOLERO ACRYL ofron mjetet më të mira për lyerjen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të jashtme. Është veçanërisht rezistent ndaj mjedisit alkalik të betonit. Ngjitja e shkëlqyer në të gjitha sipërfaqet (betoni, suva) e bën atë ideal për përdorim të jashtëm.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt