BOJËRA EMULSIONI PËR PËRDORIM TË BRENDSHËM

__________________________________

Kjo është kategoria më e njohur e produkteve. Ne e kalojmë pjesën më të madhe të kohës në vende të lyera me këto bojëra. Zgjedhja e ngjyrës është shumë e rëndësishme në mënyrë që të na bëjë të lumtur dhe të rehatshëm në shtëpinë apo vendin tonë të punës. Ne mund të krijojmë nuanca të ndryshme ngjyrash që na qetësojnë, na gjallërojnë dhe shprehin ndjenjat tona.