BLEND PRIMER

________________________

BLEND PRIMER (veshje poliuretani me dy pjesë)

Kodi: BLPR

..................

Astar poliuretani me dy pjesë për mbrojtjen e sipërfaqeve veçanërisht të vështira. Shtresë e poshtme ideale për një kohëzgjatje të gjatë. Kur kombinohet me Polylac siguron veti të shkëlqyera mbushëse. Përdoret për faqet e sipërme / gropat e varkave prej druri, kompensatë, poliestër ose metali. Poliesteri grumbullon sipërfaqet brenda dhe jashtë ujit. Përdorni si mbushës për papërsosmëritë e poliesterit, pikat e thata etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë gri.

Sasia: 0,75lt, 5lt, 20kg