BLACKBOARD PAINT

________________________

BLACKBOARD PAINT ( bojë akrilike-kadife e sheshtë me bazë uji)

Kodi: blp

..................

Bojë akrilike e sheshtë kadife e cilësisë së lartë me bazë uji, e përshtatshme për lyerjen e tabelave shkollore. Ka ngjitje të shkëlqyer, mbulim dhe siguron një sipërfaqe me rezistencë të shkëlqyer ndaj gërvishtjeve. Ka rezistencë të lartë ndaj larjes së shpeshtë dhe thahet në mënyrë uniforme dhe shpejt. Është ideal për konvertimin e sipërfaqeve në dërrasë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të zezë dhe jeshile.

Sasia: 375ml, 750ml , 2,5lt