BEELAC

________________________

BEELAC (bojë bletësh me bazë uji)

Kodi: 05XKY

..................

Bojë koshere me bazë uji 100% akrilike me cilësi të lartë. Është miqësore me koloninë, mjedisin dhe përdoruesit. Ofron sipërfaqe të shkëlqyeshme me shkëlqim dhe rezistencë ndaj zverdhjes, ndërsa në të njëjtën kohë është pa aromë në aplikim për shkak të përmbajtjes së tij shumë të ulët në përbërje organike të avullueshme (VOC). Zbatohet për çdo lloj koshere të vjetra dhe të reja.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, të kuqe lulëkuqe, blu e lehtë, blu e errët, jeshile e lehtë, jeshile e errët, e verdhë e lehtë, e verdhë e errët, ngjyrë kafe. (karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml, 2.5Lt