ANTIGRAFFITY

________________________

ANTIGRAFFITY (ruajtës për graffity)

Kodi: 51

..................

ANTIGRAFITY GF-15 është një material i ri më i avancuar që mbron dhe zgjidh problemin e Grafiteve të padëshiruara. Nuk ndikon në ngjyrën e sipërfaqes së lyer dhe parandalon që Graffiti të hiqet lehtësisht me ujë të nxehtë nën presion ose duke e fërkuar me sfungjer ose furçë plastike.

Sasia: 1lt , 5lt