ANTIGRAFFITY PRO

________________________

ANTIGRAFFITY PRO (Llak mbrojtës me grafitet me një përbërës)

Kodi: 08-ANT

..................

ANTIGRAFFITY PRO është një llak me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme, transparent, saten, i gatshëm për t'u përdorur, me një përbërës pa sakrificë. Me ngjitje të fortë në çdo lloj sipërfaqe strukturore, qoftë e lyer apo jo, krijon një film të gjatë të padukshëm, elastik, të qëndrueshëm, të papërshkueshëm nga uji dhe jo ngjitës që mbron nga çdo formë grafiti.

Antigraffity PRO nuk lejon që muri të thithë yndyrat, vajrat ndotës, kështu që grafiti mund të pastrohet dhe hiqet lehtësisht vetëm me ujë. Është rezistent ndaj kushteve të pafavorshme të motit dhe rrezatimit UV, nuk zverdhet dhe mbetet i pandryshuar edhe pas pastrimit të shpeshtë.

Është i përshtatshëm për aplikim në çdo sipërfaqe të lyer ose jo, prej betoni, suva, tulla, gurë, mermer, dru, metal pasi ka rezistencë të lartë ndaj alkaleve dhe gërryerjes.

I përshtatshëm për ndërtime private dhe publike, tabela, grila sigurie, vagona etj.

Sasia: 0.75Lt, 2.5Lt