ALUMINIUM

________________________

ALUMINIUM (bojë speciale alumini rezistente ndaj nxehtësisë)

Kodi: aluminium

..................

Bojë speciale alumini me rezistencë ndaj temperaturës së lartë deri në 300°C. Ruan, dekoron dhe mbron sipërfaqet metalike duke siguruar një përfundim rezistent ndaj nxehtësisë. I pershtatshem per siperfaqe metalike si shkarkime, soba, oxhaqe, oxhaqe, barbeque etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë argjendi.

Sasia: 180ml, 375ml, 750ml, 2,5lt