ACETON

________________________

ACETON

Kodi: 01DIAL

..................

Përdoret për pastrimin e njollave të bojës nga çdo sipërfaqe, për pastrimin e veglave të lyerjes dhe për hollimin e disa bojrave

Sasia: 0,75lt , 5 lt & 16 lt