ΜΟΝΟ SMOKE - WATER BASED

________________________

ΜΟΝΟ SMOKE - WATER BASED (nënshtresa e bllokut të njollave me bazë uji)

Kodi: 01PSS

..................

Bojë luksoze emulsioni sateni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ofron mbulim të madh dhe bardhësi të qëndrueshme. Prodhon një sipërfaqe mëndafshi që lahet.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 2.5Lt