ne01
last
cover8
sada
hromo 10
previous arrow
next arrow

Mirësevini në Hromodhomi Albania

Hromodhomi Albania ju mirëpret në faqen e internetit të kompanisë, e cila është krijuar duke përdorur dizajn të teknologjisë moderne. Kjo ju mundëson një navigimin optimal në një gamë të gjerë pajisjesh (celular, tablet, kompjuter desktop, etj.) pa pasur nevojë të zmadhoni, lëvizni majtas djathtas etj si në shumicën e vendeve. Në faqen tonë do të gjeni informacionin që ju nevojitet drejtpërdrejt dhe shpejt. Ju mund të gjeni informacion në lidhje me produktet dhe shërbimet tona, si dhe përditësime të vazhdueshme për të gjitha lajmet dhe aktivitetet më të fundit të kompanisë.

Shikim të këndshëm!

Bojërat tona janë miqësore me mjedisin dhe përdoruesit.

Pafundësi ngjyrash nga Hromodhomi Albania

Ne operojmë në treg prej 2001.

Bojrat tona janë bërë nga akriliku i cilësisë më të lartë për të dhënë një përfundim të qëndrueshëm.

Ngjyra Dekorimi

Koleksion i ri dekorimi, KORRENT. Bojra dekorative, me bazë uji, të lehta për t’u përdorur. Duke porositur koleksionin e plotë të Corrente, ne ju ofrojmë stendën tonë demonstruese Corrente, pa pagesë!

Lexo më shumë

ÇDO NGJYRË, ÇDO ZGJIDHJE

Bojëra Emulsion

Bojëra industriale

Bojëra akrilike

Shiko më shumë produkte...

Ku të blini produktet tona?

Vendodhjet ku produktet tona janë të disponueshme

Katalogu ynë i ngjyrave është i disponueshëm për të zgjedhur ngjyrat tuaja të preferuara.

Inspirohuni nga ne!

Na lejoni të jemi pjesë e ambjenteve tuaja!

Kreu

Produkte

Kompania

Blog

Izolim Termik

Certifikime

Katalog

Video

Kontakte

Kontakte

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë!

__

Na ndiqni!