perf2
perf1
2021a
jkl
ghj
previous arrow
next arrow

Bojërat tona janë miqësore për mjedisin dhe përdoruesit.

Pafundësi ngjyrash nga Hromodhomi Albania që prej 2001.

Bojrat tona janë bërë nga akriliku i cilësisë më të lartë për të dhënë një përfundim të qëndrueshëm.

Hromodhomi Albania

KOLEKSIONI

EMULSION

..........................

SHIKO PRODUKTE

Hromodhomi Albania

KOLEKSIONI

AKRELIK

..........................

SHIKO PRODUKTE

Hromodhomi Albania

KOLEKSIONI

INDUSTRIAL

..........................

SHIKO PRODUKTE

ÇDO NGJYRË, ÇDO ZGJIDHJE

Bojëra Emulsion

Bojëra industriale

Bojëra akrilike

Shiko më shumë produkte...

Ngjyra Dekorimi

Koleksion i ri dekorimi, KORRENT. Bojra dekorative, me bazë uji, të lehta për t’u përdorur. Duke porositur koleksionin e plotë të Corrente, ne ju ofrojmë stendën tonë demonstruese Corrente, pa pagesë!

Lexo më shumë

Ku të blini produktet tona?

Vendodhjet ku produktet tona janë të disponueshme

Katalogu ynë i ngjyrave është i disponueshëm për të zgjedhur ngjyrat tuaja të preferuara.

Keni nevojë për ndihmë?

Na kontaktoni!

Inspirohuni nga ne!

Na lejoni të jemi pjesë e ambjenteve tuaja!